MAYO

A MAYO LIBERTY Magyarország kizárólagos

forgalmazója!

Értékesítéshez keresünk további viszonteladókat!

Üzleteinkben szívesen látjuk vevőinket.

A MAYO kerékpármárka egy feltörekvő szlovák céget takar akik igényesen kidolgozott, és verhetetlen áron kínált kerékpárjaikkal robbantak be a piacra. Profi kerékpárokat gyártanak mérsékelt árakon szinte minden stílusban, a minőségben viszont nincsen kompromisszum. Gyertek el hozzánk, és próbáljátok ki kerékpárjaikat, nem fogtok csalódni.

Liberty Trade rövid története

A LIBERTY TRADE, s.r.o.cég 2003-ban alakult a Liberty városi kerékpárok gyártásával, értékesítésével. E mellett kerékpár alkatrészek Tufo, DT SWISS, R & B és egyéb márkák forgalmazását is elkezdtük.

Pár év tapasztalat után és a sok megrendelés és kérés hogy gyártsunk MTB kerékpárokat is 2007-ben bejegyeztük a MAYO márkanevet a Sport és KID kerékpárokra és még ugyanabban az évben vezettük be először MAYO kerékpárokat MTB és TREKKING osztályba Sport és Tour kerékpárokat. A következő néhány évben a választék kibővült a HOBBY és a FIT osztályokkal továbbá a magasabb szintű modellekkel is a POWER, COMP és MAX. osztályokkal A KID kerékpárokat először   2009-ben vezettük be és most a kínálat teljes KID kerékpárokban. Itt most megtalálható a 12 ” -től a 24″- ig több változat. Cégünkben mindig tőlünk telhető legjobbat tesszük annak érdekében hogy mindig előre lépjünk a modern trendeket követve, így, mi vezettük be elsőként a 29 “ER kerékpárokat 2009-ben és elsőként 27,5” modelleket 2013-ban Szlovákiában. Hazánkban , vezető vállalat vagyunk az e-bike fejlesztés és gyártás tekintetében. Ez a feladat 2009-ben kezdődött, és most ajánlatunkban megtalálható széles választékban elektromos városi kerékpárok, továbbá a sport e-bike-ok első/ hátsó meghajtású motorokkal és SHIMANO STEP rendszerrel.. Fő célunk jó megjelenésű és kiváló összeszerelésű kerékpárokat ajánlani minőségi alkatrészekből elfogadható áron minden ember számára, függetlenül az életkortól, a fizikai állapot és a kerékpározási stílusától.

mayokatalogus

 

 

 


Városi kerékpárok:


Cross Trek kerékpárok:


26 Mountain Bike-ok:


27,5 Mountain Bike-ok:


29 Mountain Bike-ok:


E-Bike-ok:


Gyermek-KID kerékpárok: